Vad säger kunderna? 

Här har vi samlat artiklar med olika företag som kört en hälsoutmaning med oss. Klicka på länkarna under just den typen av utmaning du är intresserad av och läs hur de tänkte och hur de gjorde. 

Bild med rubrik BAS

En bra start om man inte gjort något liknande innan eller om man vill igång snabbt. Anledningarna till att företagen väljer vår MotionsRace BAS är många. Klicka på länkarna för att läsa vidare om företag som valt att köra en MotionsRace BAS.

 

 

Bild med rubrik Premium

Kom med egna förslag på aktiviteter, branda om sidan med era egna färger. Med premium skräddarsyr vi utmaningen fritt efter era önskemål. I artiklarna nedan kan ni läsa om två företag som gjort just detta.

Bild med rubrik Hållbarhetsutmaningar

När ni inte bara vill ha fokus på fysisk aktivitet och hälsa är våra Hållbarhetsutmaningar ett bra alternativ, här lägger vi stort fokus på daliga val som uppmuntrar till en hållbar vardag, för både människa och miljö. Flera företag har kört hållbarhetsutmaningar, bland annat:

Bild med rubrik Plus

Anpassa längden på utmaningen och välj bland olika aktiviteter i olika kategorier. Med enkla medel anpassar vi utmaningen så den får den läng doch inrikning ni önskar. Läs mer om företag/organisationer om kört MotionsRace PLUS (som tidigare hette Anpassningsbar).

 

Bild med rubrik Öppna utmaningar

Varje vår och höst har vi flera utmaningar som vi kallar för öppna, det för att flera företag kan anmäla sig till samma utmaning. Den passar bäst för de mindre företagen, men passar även de lite större bolagen då alla också kan se företagets topplista. Några som varit med i öppna utmaningar är:

Bild med rubrik MotionsRace Nyheter

I artiklarna nedan hittar du nyheter om till exempel lanseringar av nya koncept, årssammanfattningar med mera. Om du är lite extra nyfiken på MotionsRace som företag helt enkelt.