Motionsrace sammanfattar 2021

Vi rivstartade året med att dra i gång de första utmaningarna redan 11 januari, sedan rullade det på och innan vi tog sommarledigt hade vi slutför inte mindre än 47 utmaningar.

Under hösten har vi genomfört något färre, men större utmaningar. När vi summerar så har vi under året haft drygt 17 000 aktiva deltagare i vårt system. De har tillsammans varit aktiva i över 25 000 000 minuter!

Kunderna har varit allt ifrån den lilla kommunikationsbyrån, till det större bostadsbolaget, till kommuner och regioner. Vi är dessutom med och aktiverar skolklasser i Kronobergs län.

Utveckling
Vi jobbar löpande med att utveckla miljön för våra deltagare. Det har gjort att vi i år, dels gjort en mindre justering av designen på vår webb, men det stora som hände under året var att vi under våren släppte en helt ny app. Appen skalades av och är nu främst till för att registrera aktiviteter på ett enkelt sätt. Andra funktioner hittar man på webben. Den nya appen har mottagits fint av deltagarna och de som använt vår tidigare app upplever att det den nya appen är mycket enklare att använda.

Egen webbshop
En annan sak som hänt under året är att vi jobbat fram en webbshop med hållbara produkter för ett aktivt liv. Här finns bland annat träningströjor, fruktpåsar, metallsugrör, matlåda i glas, reflexmössa med mera. Kolla gärna, shop.motionsrace.com

Från deltagare
När vi nu i december sammanfattar året och går igenom vad våra deltagare tycker om utmaningen, så kan vi inte bli annat än glada. Vår känsla att vår tjänst ligger i tiden och är ett lättsamt sätt att aktivera sin personal på, bekräftas av deltagarnas ord.

”Enkelt, kul och inkluderande”

”Fungerade bra när flera arbetar på distans men ändå kan delta tillsammans”

”Frisk luft varje dag, även dagar då man ibland hellre velat ligga i soffan efter jobbet =)”

”Det blir en favorit i repris nästa år”

Se fler citat i  den här filmen 

 
Nytt år nya utmaningar

Även om 2021 inte är riktigt slut än, så är våra tankar redan på 2022. Vi har flera spännande utmaningar på gång, kanske vill ni haka på någon av dem?