öppna utmaningar våren 2024

Det ska vara enkelt att vara med på en hälsoutmaningen. Under våren 2024 har vi hela sex öppna utmaningar som flera företag kan anmäla sig till. De är alla sex veckor långa men har alla lite olika inriktning. Gemensamt för alla de här utmaningarna är att ni bara betalar för aktiva deltagare samt att vi har utlottningar bland aktiva deltagare varje vecka.

Kanske finns det en utmaning som faller er i smaken.

 

Starta året med en gemensam aktivitet. 
Här ger fysisk aktivitet och hälsosamma val i vardagen poäng. 
Bilda lag utifrån befintlig organisation och kämpa både internt och mot andra lag.

Läs mer...

Behöver ni lite extra pepp innan vårljuset kopplat sitt grepp så är vårutmaningen ett bra altenativ. Tillsammas med kollegorna samlar ni poäng från fysisk aktivitet och hälsosamma val.

Läs mer...

Den är utmaningen fokuserar på social hälsa på arbetet. Konceptet är framtaget tillsammans med Anna Lövheim, författare till boken Gräv där du står : för en mänskligare & mer hållbar värld 

Läs mer...

Vår utmaning speciellt för alla Sveriges kommuner. Vårens utmaning har extra fokus på sammanhållningen på arbetsplatsen. Anmäl hela kommunen, en enhet eller en arbetsplats. Allt är möjligt. 

Läs mer...

En blandning av fysisk aktivitet och hälsosamma val i vardagen. Dessutom med utvalda föreläsningar med experter från teamet på Health Competence varje vecka. 

Läs mer...

I Sverige Runt kan lagen följa sin framart på en Sverigekarta, med målet att ta sig hela vägen runt under utmaningen. All aktivitet, både fysisk aktivitet och hälsosamma val tar er framåt på kartan.

Läs mer...